2014-06-30 Päivä 3-9 Yläkerran ikkunat

Viikko kesälomaa varattiin yläkerran ikkunoiden ehostamiseen. Karmit olivat jo valmiiksi Katin ja Paavon maalaamina. Tero teki kotiläksyinä 20kpl uusia ikkunanpokia. Asentamisessa oltiin tohinassa, että valokuvat jäivät ottamatta. Mutta ainakin lopputuloksesta on hienoja kuvia.

2014-07-06 001 Marttila joelta päin - Copy

Loppuaskareena alakerran lattia piettiin. Nyt on olemme valmiit tekemään alakerran lankkulattian kuntoon. Samoin kokeiltiin soodapuhallusta hirsille: se toimi hienosti jättäen hirret kuitenkin vanhan näköisiksi.

Marttila luetaan jälleen Räyringin savuksi!

Savupiippuista rassattiin metrikaupalla ystäviemme naakkojen pesiä. Kovan taistelun jälkeen saatiin yhdestä savupiipusta tulemaan savu läpi.

  IMG_1542 2014-07-06 003 Marttila yleiskuva joelta päin - Copy

Kuva. Marttila ennen remonttia ja heinäkuussa 2014